'Transferstunt Spurs in de maak: Engelsen gaan voor Real Madrid-vedette'

'Transferstunt Spurs in de maak: Engelsen gaan voor Real Madrid-vedette'

27-08-2016 23:40
11

Tottenham Hotspur wil in de slotdagen van de zomerse transfermarkt stunten met de komst van Isco. De Real Madrid-middenvelder zou van de clubleiding van de Spaanse grootmacht te horen hebben gekregen dat hij mag verkassen. Dat melden Britse media.

Onder trainer Zinedine Zidane is zowel Isco als James Rodriguez op een zijspoor beland. De Koninklijke is bereid om één van de twee vedettes te laten vertrekken komende week. Een verhuur of verkoop moet vóór woensdagavond 00.00 uur geregeld zijn, want dan sluit de internationale transfermarkt. Real-preses Florentino Pérez zou nu bepaald hebben dat Rodriguez in Madrid moet blijven. Isco kan dus op zoek naar een nieuwe club. 

De Spaanse grootmacht onderhoudt sinds de transfers van Luka Modric en Gareth Bale een speciale band met Tottenham. Daar hoopt Spurs nu van te profiteren. De ploeg van manager Mauricio Pochettino wil Isco huren van Real en bij die deal bovendien een optie tot koop bedingen. Op White Hart Lane moet Isco (24) gaan concurreren met onder meer Christian Eriksen en Dele Alli.