'Ziyech vertrekt in ieder geval niet naar Fenerbahçe van Advocaat'

'Ziyech vertrekt in ieder geval niet naar Fenerbahçe van Advocaat'

28-08-2016 08:13
51

In de strijd om Hakim Ziyech hoeft Ajax in ieder geval geen rekening te houden met Fenerbahçe. De Turkse grootmacht zou te weinig bieden om FC Twente aan het twijfelen te brengen.

Dat schrijft De Telegraaf zondagochtend. Deze week werd bekend dat de club van Dick Advocaat al persoonlijk rond zou zijn met Ziyech, maar Fenerbahçe wil niet ver genoeg gaan om de speler ook daadwerkelijk naar Istanbul te halen. De krant meldt dat 'het bedrag en de daarbijbehorende constructie' niet interessant is voor Twente.

Ajax lijkt er dus een concurrent minder bij te hebben. De Amsterdammers meldden zich zaterdag in Enschede met een bedrag van acht miljoen euro, maar dat werd van tafel geveegd door de Enschedese clubleiding. De kwakkelende topclub ziet in Ziyech een oplossing voor het gebrek aan creativiteit dat op dit moment in de selectie van Peter Bosz te vinden is. 

Technisch directeur Ted van Leeuwen van FC Twente bevestigde zaterdagavond dat Ajax in de markt is, maar dat er meerdere clubs zijn die concreet zijn voor Ziyech.