Heerenveen-ster hoopt nog altijd: 'Sta open voor een vertrek'

Heerenveen-ster hoopt nog altijd: 'Sta open voor een vertrek'

28-08-2016 08:50
5

In wat mogelijk zijn laatste duel voor sc Heerenveen was, liet Sam Larsson zich nog eenmaal gelden. De Zweed tekende tegen PEC Zwolle voor de winnende treffer (1-0) en hoopt nog altijd op een transfer.

"Dit was een mooie manier voor mij om aan de competitie te beginnen. Ik tel de laatste wedstrijd namelijk niet mee", glimlacht Larsson in gesprek met FOX Sports. "Of ik teleurgesteld was dat ik niet mocht starten? Ik denk dat iedere speler teleurgesteld is als dat niet het geval is. Dat geldt ook voor mij. Maar het ging goed, want ik viel in en scoorde."

"Ik ben hier nog altijd en voor de mensen die daaraan twijfelden: die weten het nu", verwijst de aanvaller naar zijn winnende treffer. Larsson hoopt nog op een vertrek in de komende dagen en werd al in verband gebracht met het Italiaanse Sassuolo. "In deze transferperiode is er altijd interesse voor me geweest."

"Ik sta ervoor open om te vertrekken. Maar er zijn nog vier dagen te gaan en we zien wel wat er gebeurt. Ik wil naar een club waar ik veel kans heb op speeltijd. Dat is voor mij het belangrijkste, dat ik me kan ontwikkelen."