Drenthe wil dolgraag terug naar Feyenoord: 'Kom elke dag hooligans tegen'

Drenthe wil dolgraag terug naar Feyenoord: 'Kom elke dag hooligans tegen'

28-08-2016 10:07
30

De clubloze Royston Drenthe wil zijn carrière graag vervolgen bij een mooie ploeg, liefst dicht bij huis. Feyenoord heeft hem (nog) niet benaderd, maar de 29-jarige linkspoot zal zeker geen nee zeggen wanneer de Rotterdamse formatie dat wél doet. 

Zeer regelmatig krijgt Drenthe de vraag wanneer hij terugkeert in De Kuip. "Ik kom in Rotterdam elke dag hooligans tegen. Ze praten altijd met mij over Feyenoord. Een aantal van hen ken ik goed. Dan praat je even bij. Over het leven en voetbal. En uiteindelijk krijg ik altijd die vraag: wanneer ik terugkom. Mijn antwoord is dan altijd dat ik het echt niet weet", aldus de voormalig speler van onder meer Real Madrid en Everton in gesprek met ELF Voetbal Magazine. 

"Nee, Martin van Geel heeft mij niet gebeld deze zomer. Weetje, ik kan iets willen, maar het moet ook kunnen. Ik heb daar geen invloed op", vervolgt Drenthe. "Maar als de deur openstaat is de keuze niet moeilijk. Ik heb een tatoeage van die club op mijn been. Die club heeft mij grootgemaakt. Maar ja, wie weet..."

Lees ook: Drenthe (29) wil nog paar jaartjes voetballen: "Maar niet meer in de top"