Droomdebuut in De Kuip: Werd gewaardeerd door het publiek, hoorde ik

Droomdebuut in De Kuip: "Werd gewaardeerd door het publiek, hoorde ik"

28-08-2016 10:34
29

De negentienjarige Mo El Hankouri maakte zaterdagavond zijn officiële debuut in het shirt van de Feyenoord. In De Kuip mocht de jonge aanvaller tien minuten meespelen tegen stadgenoot Excelsior (4-1 winst). El Hankouri genoot van elke seconde, vertelt hij op de website van zijn werkgever. 

"Hiervan heb ik altijd gedroomd. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Feyenoord is altijd mijn club geweest. Als kleine jongen hoorde ik vaak al het geluid van De Kuip in de verte. Dan wil je maar één ding: daar ooit zelf spelen. Dat je dan op negentienjarige leeftijd voor Feyenoord mag debuteren in zo'n mooi stadion als De Kuip is heel mooi. Voor mezelf, maar ook voor mijn ouders die me altijd gesteund hebben", aldus de dribbelaar.

El Hankouri liet tot genoegen van het thuispubliek gelijk zien wat-ie in huis heeft. "Ik heb veel vertrouwen in mezelf en durf altijd mijn eigen spel te spelen. Daarom maakte ik meteen en paar acties. Dat werd gewaardeerd door het publiek, hoorde ik. Dat gaf een heerlijk gevoel. Van deze avond ga ik de rest van het weekend genieten."