Opvallende Heracles-deal: 'Verrassend als je na drie wedstrijden verkocht wordt'

Opvallende Heracles-deal: 'Verrassend als je na drie wedstrijden verkocht wordt'

28-08-2016 13:59
2

Paul Gladon stapt over van Heracles Almelo naar Wolverhampton Wanderers. De spits stond pas net in de basis bij de Heraclieden, na het vertrek van Wout Weghorst, maar kiest voor het avontuur.

"Ja, het kwam natuurlijk wel als een verrassing. Ik hoorde vorige week voor het eerst dat ze interesse hadden en dan moet je altijd nog maar kijken of het echt concreet wordt of niet. Ik merkte toch al gauw dat ze echt heel erg wilden doordrukken en toen is het heel snel gegaan", aldus Gladon tegenover RTV Oost.

De aanvaller kan er nog niet echt over uit: "Ik had me er in het begin van het seizoen echt op ingesteld dat het mijn jaar moest worden bij Heracles en als je dan na drie wedstrijden in de competitie verkocht wordt, dan is dat wel verrassend, maar ik ben er wel heel blij mee natuurlijk."

Wolverhampton wilde Gladon dolgraag hebben. "Ik heb gehoord dat acht verschillende mensen mij bekeken hebben en dat ze echt bij mij uitgekomen zijn. Ik gaf ook aan dat ik nog twijfelde om te gaan", aldus de aanvaller, die werd overtuigd door het verhaal van Wolves.