Overmars: 'Onverwachte transfers verwacht; Ziyech-deal in stroomversnelling'

Overmars: 'Onverwachte transfers verwacht; Ziyech-deal in stroomversnelling'

28-08-2016 14:29
26

Ajax heeft gesproken met Hakim Ziyech, heeft directeur spelersbeleid Marc Overmars bevestigd tegenover de NOS. Waarschijnlijk vertrekken er in de slotweek één of meerdere Ajax-spelers, zo onthulde Overmars.

"We zijn wel in gesprek. En zo slecht was het bod nou ook weer niet, nee grapje", begon Overmars. "Ik denk dat hij wel heel graag wil, ja. We hebben wel met hem gesproken, ja. De wil is er en we hebben keurig toestemming gevraagd om met hem te mogen praten."

Vorige week liet Overmars nog weten dat Ziyech niet in beeld was. Waarom nu wel? "Een prima vraag. Ik denk dat er deze week op de transfermarkt nog gekke dingen gaan gebeuren die we niet verwacht hadden. Zodoende is het in een stroomversnelling geraakt."

"Misschien gaan er nog wel meerdere middenvelders weg", onthult Overmars. Is hij bereid te betalen? "Daar ben ik zeker toe bereid. Maar van die naam die ik heb gekregen, kom je niet af. Het wordt in ieder geval een spannende week, want ik denk dat er wat gaat gebeuren. Daarna moeten we er staan en zijn er geen excuses meer."