AZ heeft opvolger Henriksen in vizier: Hij is één van de kandidaten

AZ heeft opvolger Henriksen in vizier: "Hij is één van de kandidaten"

28-08-2016 17:34
3

Iliass Bel Hassani van Heracles Almelo is in beeld bij AZ. John van den Brom heeft dat bevestigd. De Alkmaarders zoeken een vervanger voor Markus Henriksen, die dicht bij een transfer is. Bel Hassani hoorde nog niets van AZ.

Henriksen is op weg naar Hull City, waardoor AZ in de laatste dagen van de transferperiode op zoek moet naar een opvolger. "Bel Hassani is één van de kandidaten", zegt Van den Brom tegen FOX Sports. "We verwachten dat Markus weggaat, en moeten daarom iets gaan doen."

Op het lijstje van AZ staan meer namen dan alleen die van Bel Hassani. "Ik heb geen zin om te reageren op allerlei namen", aldus Van den Brom. "Intern kunnen we het ook nog oplossen met Joris van Overeem, die ook heel goed op de positie van Henriksen kan spelen."

AZ heeft zich in ieder geval nog niet gemeld in Almelo. "Ik volg internetsites en zie m’n naam weleens voorbijkomen, maar ik heb geen contact gehad met AZ", zegt Bel Hassani tegen TC/Tubantia. "M'n zaakwaarnemer ook niet. Ik ben benieuwd of ik bij het vertrek van Henriksen op nummer één of twee sta."