De Boer trekt opvallende conclusie: We hadden met 4-1 kunnen winnen

De Boer trekt opvallende conclusie: "We hadden met 4-1 kunnen winnen"

28-08-2016 20:54
11

Ook zijn tweede competitiewedstrijd als hoofdtrainer van Internazionale draaide voor Frank de Boer uit op een teleurstelling. Na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen Palermo was hij echter opvallend positief.

Inter begon vorige week het nieuwe Serie A-seizoen met een 2-0 nederlaag tegen Chievo Verona, zondag gevolgd door een gelijkspel tegen Palermo in eigen huis. "Ik denk dat we vandaag veel beter hebben gespeeld dan vorige week, dus we balen allemaal van het resultaat", reageert De Boer tegenover Mediaset.

"We hadden met 4-1 kunnen winnen als je kijkt naar de manier waarop we speelden in de tweede helft. We zijn niet honderd procent tevreden, maar we zijn net pas begonnen. Hier en daar hebben we wat details aangepast en ik heb er vertrouwen in dat we in de komende wedstrijden gaan winnen."

De Boer zag invaller Antonio Candreva een belangrijke rol vertolken in de tweede helft, door de assist voor de gelijkmaker van Mauro Icardi te verzorgen. De Boer: "We hebben veel kwaliteit in de ploeg en Antonio had inderdaad kunnen starten, maar ik heb veel opties. Antonio heeft het goed gedaan."