Als hij komt is dat goed voor Ajax, goed voor mij, goed voor iedereen

"Als hij komt is dat goed voor Ajax, goed voor mij, goed voor iedereen"

28-08-2016 21:44
25

Hakim Ziyech kan op een warm welkom rekenen, mocht hij voor het sluiten van de transfermarkt inderdaad overstappen naar Ajax. Amin Younes en Davy Klaassen heten de spelmaker van FC Twente alvast welkom.

"Ik ben blij met iedere nieuwe aanwinst. Concurrentie maakt ons alleen maar sterker", vertelt de linksbuiten van Ajax aan Ajax Life. "Ziyech? Als hij komt is dat goed voor Ajax, goed voor mij, goed voor iedereen. Hij heeft veel kwaliteit. Ik zou blij zijn als hij komt."

Ook Klaassen is positief over de mogelijke komst van Ziyech. "Ja, goede speler hè", reageert de aanvoerder bij Voetbal Inside. "We hebben zaterdag (twee goals tegen Sparta, red.) allemaal kunnen zien dat hij goed is. En goede spelers kun je er altijd bij hebben. Hij is zeker weten een toevoeging, als hij tenminste de dingen doet die hij bij Twente doet."

Ajax hoopt de komst van Ziyech in de komende dagen af te ronden. Een eerste bod van acht miljoen euro bruto werd afgewezen door Twente, maar de verwachting is dat de Amsterdammers dichter bij de vraagprijs van twaalf miljoen gaan kruipen.