Sánchez had rood kunnen krijgen: Doet 'ie misschien niet omdat het Ajax is

Sánchez had rood kunnen krijgen: "Doet 'ie misschien niet omdat het Ajax is"

29-08-2016 10:19
47

Aan het einde van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Ajax (0-3) lag Kenny Teijsse met een pijntje op de grond, waardoor de fans in Deventer een nieuwe hoogtepunt beleefden met de entree van teamdokter Suzanne Huurman.

Vorige week ging Huurman na het duel met Sparta viral door haar voorkomen en fantastische sprint na een blessuregeval. Dat wilde Teijsse ook een keer meemaken. "Ik moest even die sprint weer zien, even kijken of ze weer zo snel was", grapte de Go Ahead-speler in gesprek met Voetbal Inside. Randy Wolters was weer onder de indruk. "Ja Suus, Suus is snel ja."

Teijsse was ook de veroorzaker van de strafschop waaruit Ajax de 2-0 maakte. "Ik vond het wel makkelijk", zei de verdediger over de gegeven penalty na een vermeende overtreding op Bertrand Traoré. "Maar de scheids had eerder een strafschop aan ons gegeven, dus dan zal hij hem ook wel aan Ajax geven. Ik vond ook dat die rechtercentraal (Davinson Sanchéz, red.) twee keer geel had kunnen krijgen, maar dat doet 'ie misschien niet omdat het Ajax is. Als Sander Duits dat bij ons gedaan had, zou hij hem wel krijgen."

Bekijk hier nog eens de sprint van Suzanne tijdens het Sparta-duel