Update: Armenteros definitief terug naar de Eredivisie: club bevestigt komst

Update: Armenteros definitief terug naar de Eredivisie: club bevestigt komst

29-08-2016 12:55
12

Samuel Armenteros staat voor een rentree in de Eredivisie. Heracles Almelo-voorzitter Jan Smit bevestigt aan FOX Sports dat de spits bijna gecontracteerd is.

"We zijn in gesprek en hopen zijn komst vandaag af te ronden", zegt de preses over de aanvaller die zondag al op de tribune werd gespot tijdens het duel tussen ADO Den Haag en Heracles Almelo. Armenteros wordt in Almelo de opvolger van Paul Gladon, die verrassend de overstap naar Wolverhampton Wanderers heeft gemaakt.

Wedden

Meer odds

Armenteros heeft al een verleden bij Heracles Almelo. Tussen 2009 en 2013 maakte hij deel uit van de hoofdmacht van de Heraclieden. Hij speelde ook nog anderhalf jaar voor Anderlecht, een half seizoen voor Feyenoord, een jaar bij Willem II en afgelopen seizoen was hij actief bij Qarabag in Azerbeidzjan. Armenteros scoorde in zijn vorige periode bij Heracles 26 goals in honderd wedstrijden.

Update 12.55 uur: Heracles Almelo heeft de komst van Samuel Armenteros maandag via Twitter bevestigd. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen bij zijn oude club, waar hij de opvolger van Paul Gladon wordt.