Sneijder baalt van situatie rond Gullit: 'Zullen dingen zijn die wij niet weten'

Sneijder baalt van situatie rond Gullit: 'Zullen dingen zijn die wij niet weten'

29-08-2016 16:13

Wesley Sneijder baalt ervan dat Ruud Gullit niet de assistent-bondscoach van Oranje wordt. De oud-international was in beeld om de naar Fenerbahçe vertrokken Dick Advocaat op te volgen. Gullit en technisch directeur Hans van Breukelen konden het op details niet eens worden.

"Ik ben erg goed met Gullit. Het is zeker jammer. Hij had voor een goede verbreding kunnen zorgen. Maar er zullen ongetwijfeld dingen zijn die wij en jullie niet weten. Laten we dat zo lekker houden", reageert Sneijder tegenover Voetbal International. "Ik weet niet of er per se iemand bij moet komen. Maar wie ben ik? We zullen het zien. Misschien komt er iemand bij, misschien niet. Ik weet net zoveel als jullie. Ik lees ook de dingen in de media."

Sneijder probeert zich er niet mee bezig te houden. "Mij leidt het niet af. Ik hoop de rest ook niet. Ik hoop dat we met een fris gevoel gaan beginnen aan deze cyclus. Dan zien we wel waar we staan. Maar dit zijn randzaken, die mogen ons niet afleiden." Sneijder reageerde eerder al op het aanstaande vertrek van Hans Jorritsma als teammanger. Daar is hij het totaal niet mee eens.