Armenteros moet even bijkomen: Al drie maanden aan het onderhandelen

Armenteros moet even bijkomen: "Al drie maanden aan het onderhandelen"

29-08-2016 19:35

Samuel Armenteros moet even bijkomen van zijn transfer naar Heracles Almelo. In gesprek met TC Tubantia vertelt de spits, die maandag voor één jaar tekende in Almelo, dat de deal met de eredivisionist razendsnel beklonken was. 

"Vorige week werd ik benaderd, dat was net voor het vertrek van Paul Gladon (verkocht aan Wolverhampton Wanderers, red.). We hadden een tijdje geleden ook contact gehad. Er speelden de afgelopen tijd veel dingen, ik ben al drie maanden aan het onderhandelen met clubs", aldus de 27-jarige Armenteros, wiens contract bij FC Qarabag (Azerbeidzjan) in juni werd ontbonden. 

"Er waren plekken bij waar ik niet heen wilde, waar ik over twijfelde, dan moet je het niet doen. Bij Heracles had ik dat niet, dit is een club waarvan ik weet hoe dingen gaan. Ik wil lekker voetballen, in Nederland, vlakbij familie en vrienden."

Bij Heracles, de club die hij tussen 2009 en 2012 ook al diende, is in ruim vier jaar tijd het nodige veranderd. "De club is gegroeid, het stadion helemaal anders. Maar de mensen zijn nog hetzelfde, dat is fijn."

Lees ook: Armenteros definitief terug naar de Eredivisie: club bevestigt komst