Situatie van PSV-reserve 'is veranderd': 'In de tussentijd drie spelers gehaald'

Situatie van PSV-reserve 'is veranderd': 'In de tussentijd drie spelers gehaald'

29-08-2016 20:53
18

Het management van Florian Jozefzoon is in de absolute slotfase van de transfermarkt naarstig op zoek naar een nieuwe club voor de PSV-aanvaller. Aanvankelijk hoopte zaakwaarnemer Winnie Haatrecht dat een vertrek uit Eindhoven vóór afgelopen vrijdag afgerond zou zijn. 

Die deadline is niet gehaald. Een deal met het Duitse Union Berlin ketste af. Maar dit seizoen afmaken op de PSV-bank lijkt desondanks geen optie. "De situatie is veranderd. Wij gingen ervan uit dat wanneer Florian en Luciano Narsingh zouden blijven, PSV ook niks meer zou doen. In de tussentijd zijn er drie spelers gehaald, met Oleksandr Zinchenko als directe concurrent. Het wordt voor Florian nu wel heel lastig om aan spelen toe te komen", aldus Haatrecht in gesprek met Voetbal International. 

Een verkoop van Jozefzoon (25) wordt een moeilijk verhaal, beseft de belangenbehartiger. "Er is wel wat interesse, maar we kunnen niet reageren omdat er geen concreet voorstel ligt. Je moet dan denken aan omliggende landen. Florian heeft een jong gezinnetje. Eerder was er interesse van het tweede niveau van Rusland, maar daar zit hij niet op te wachten. Je wilt wel op een bepaald niveau zitten waar je je als speler kunt door ontwikkelen en waar je nog een beetje in beeld blijft."