PSV en Brands gaan voor nog één speler: We hebben hem er graag bij

PSV en Brands gaan voor nog één speler: "We hebben hem er graag bij"

29-08-2016 23:50
28

In de laatste twee dagen van de zomerse transferperiode wordt duidelijk of Robert Kenedy naar PSV komt. De Eindhovense club heeft contact gehad met Chelsea, broodheer van de Braziliaan.

Aanvankelijk werd verwacht dat PSV alleen zou toeslaan als Jetro Willems of een aanvaller op de valreep zou vertrekken. Het Eindhovens Dagblad komt maandagavond echter met een ander verhaal. De kampioen van Nederland wil het Braziliaanse talent (20) óók huren als er geen spelers meer vertrekken.

Wedden

Meer odds

Kenedy kan de hele linkerflank bestrijken, wat hem extra interessant maakt voor trainer Phillip Cocu, die vooralsnog alleen maar op de linkspoot kan hopen. Voor Marcel Brands, technisch manager van PSV, is een huurovereenkomst met Chelsea over Kenedy geen simpele optelsom.

De Eindhovenaren hebben contact gehad met Chelsea, maar dat dateert van een tijd geleden. Brands tegen het ED: "Het ligt stil, maar we hebben hem er graag bij, ongeacht de vraag of er nog spelers vertrekken. Ik verwacht dat laatste niet meer. Alleen rond Rai Vloet is er beweging en de kans is aanwezig dat hij deze week naar FC Eindhoven vertrekt."