'Lombaerts twee maanden na interesse Ajax en PSV nog niet weg: prijs gezakt'

'Lombaerts twee maanden na interesse Ajax en PSV nog niet weg: prijs gezakt'

30-08-2016 09:05
17

Het is even rustig geweest rond Nicolas Lombaerts, maar de verdediger staat met nog ruim een dag op de transfermarkt te gaan toch voor een vertrek bij Zenit Sint-Petersburg. Anderlecht lijkt met de verdediger aan de haal te gaan.

Het Nieuwsblad weet namelijk te melden dat Zenit eindelijk bereid is om zijn prijs te laten zakken. De Russen beseffen dat vierenhalf miljoen euro te veel geld is voor een speler van 31 jaar. Lombaerts, die nog twee jaar onder contract staat bij Zenit, geniet ook interesse uit de Emiraten en Turkije, maar heeft geen trek in die voorstellen.

Anderlecht hoopt ondertussen nog op Lombaerts, want er werd deze zomer vooral aanvallend geweld gehaald. In het begin van de competitie blijkt echter dat de verdediging van Anderlecht nog altijd behoorlijk wankel is. Lombaerts zou in Brussel de opvolger kunnen worden van Kara Mbodji, die mogelijk nog een transfer maakt naar Swansea City. Eerder deze transferperiode hadden PSV en Ajax interesse in Lombaerts, maar de hoge vraagpijs van Zenit bleek een te groot obstakel.