Grote domper voor PSV: belangrijke aanvaller twee maanden uitgeschakeld

Grote domper voor PSV: belangrijke aanvaller twee maanden uitgeschakeld

30-08-2016 09:38
33

PSV heeft een teleurstellend bericht uit de ziekenboeg ontvangen. Jürgen Locadia is ongeveer twee maanden uitgeschakeld bij de Eindhovense club.

Dat meldt PSV dinsdag via de officiële kanalen. Onderzoek heeft uitgewezen dat er schade is geconstateerd aan de lies van Locadia. Tegen FC Groningen raakte de aanvaller na een halfuur spelen geblesseerd bij het nemen van een vrije trap. De liesblessure gaat hem dus ongeveer twee maanden kosten.

Locadia begon dit seizoen alle vier de Eredivisie-wedstrijden in de basis als linkeraanvaller in een driemansvoorhoede met in ieder geval spits Luuk de Jong aan zijn zijde. Met Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon, Gaston Pereiro, Steven Bergwijn en Olexandr Zinchenko heeft PSV wel genoeg alternatieven achter de hand om het gemis van Locadia op te vangen. Het ligt dan ook niet in de lijn der verwachting dat de Eindhovense club nog de transfermarkt opgaat om een tijdelijke vervanger van Locadia aan te trekken, al hoopt PSV nog op de komst van Chelsea-speler Robert Kenedy.