We hebben een serieus voorstel van Everton gekregen, maar dat weigerde hij

"We hebben een serieus voorstel van Everton gekregen, maar dat weigerde hij"

30-08-2016 16:08
1

Het is niet uitgesloten dat de transfersoap van Axel Witsel snel opgelost gaat worden. Het Everton van Ronald Koeman is afgevallen, maar Juventus maakt nog kans.

De kampioen van Italië wil de Belgische middenvelder van Zenit Sint-Petersburg graag overnemen. Dat onthult trainer Mircea Lucescu. "We hebben een serieus voorstel van Everton gekregen voor Witsel, maar dat weigerde hij", zegt Lucescu tegen Dolce Sport. Juventus heeft nu de beste papieren. "We hebben nog twee dagen de tijd om een overeenkomst te bereiken."

De Roemeense succestrainer van Zenit erkent dat de Russische club het Witsel-geld goed kan gebruiken. "Witsel is een waardevolle speler die Zenit drie à vier jaar geleden voor veel geld heeft overgenomen. Door de Financial Fair Play-regels kunnen we het geld van uitgaande transfers goed gebruiken", aldus de Roemeense coach.

Juventus zou al vijftien miljoen euro geboden hebben op Witsel, maar dat was nog niet genoeg voor Zenit. De grootmacht betaalde vier jaar geleden zelf veertig miljoen euro voor de middenvelder (27).