'Haller krijgt alsnog gewenste transfer: gesprekken met Engelse club'

'Haller krijgt alsnog gewenste transfer: gesprekken met Engelse club'

30-08-2016 16:56
15

FC Utrecht dreigt na Timo Letschert (Sassuolo) en Bart Ramselaar (PSV) ook afscheid te moeten nemen van Sébastien Haller. De Franse spits is in gesprek met Southampton.

Dat meldt Voetbal International dinsdag, iets meer dan 31 uur voor het sluiten van de transfermarkt. Haller is op dit moment in onderhandeling met Southampton, maar een akkoord ligt er nog niet. Utrecht heeft bovendien nog geen concrete aanbieding ontvangen uit Engeland.

Wedden

Meer odds

Dat zou echter een kwestie van tijd zijn. Southampton moet denken aan een bedrag tussen de zeven en tien miljoen euro. Dat kan Utrecht vragen, omdat het contract van de 22-jarige Haller doorloopt tot medio 2019.

De belangstelling van Southampton komt niet uit de lucht vallen, omdat manager Claude Puel de Utrecht-spits goed kent. Haller maakte indruk op Puel in wedstrijden met Jong Frankrijk. De Premier League-club lijkt te kunnen voldoen aan alle financiële en sportieve eisen van de hoofdrolspeler. Komen de partijen er niet uit, dan richt Haller zijn vizier volgens VI op een transfer in de winterstop.