'Transferruzie Utrecht en Go Ahead: linksback keert gedesillusioneerd terug'

'Transferruzie Utrecht en Go Ahead: linksback keert gedesillusioneerd terug'

30-08-2016 17:16
16

FC Utrecht en Go Ahead Eagles liggen in de clinch met het einde van de zomerse transferperiode in zicht. Inzet is de sportieve toekomst van Robin van der Meer.

De 21-jarige linksback van Go Ahead zou dinsdag een meerjarig contract tekenen in Utrecht, maar daar kwam het niet van door een aanvullende eis uit Deventer. Dat meldt Voetbal International. Go Ahead eiste op het laatste moment dat Van der Meer zijn aandeel in de transfersom moest laten vallen.

Dat weigerde de verdediger, omdat hij daar contractueel recht op heeft. Go Ahead heeft de deal daardoor laten ontploffen en Van der Meer is volgens VI met zijn ziel onder de arm teruggekeerd. De beoogde vervanger van de geblesseerde Edson Braafheid zou een meerjarig contract tekenen en vervolgens worden gepresenteerd in de Domstad.

Go Ahead en Utrecht waren het al eens over de transfersom. Het is niet uitgesloten dat Van der Meer alsnog zijn gewenste transfer krijgt. Go Ahead wil zich eerst versterken met een nieuwe linksback. Dinsdagochtend ketste de transfer van een onbekende speler af in Deventer.