Vitesse rondt komst van 'echte Vitessenaar' af: Altijd mijn club gebleven

Vitesse rondt komst van 'echte Vitessenaar' af: "Altijd mijn club gebleven"

30-08-2016 18:12
11

Vitesse heeft Adnane Tighadouini officieel binnen. De aanvaller wordt door de Arnhemmers, die een optie tot koop hebben bedongen, voor één seizoen gehuurd van het Spaanse Málaga.

De hoogte van de optie tot koop maakt Vitesse dinsdag niet bekend. De 23-jarige Tighadouini stond eerder van 2003 tot 2014 onder contract in Arnhem. Na verhuurperiodes bij FC Volendam en SC Cambuur stapte Tighadouini begin 2014 over naar NAC Breda, waar hij ondanks degradatie een toptransfer naar Málaga verdiende.

In Spanje slaagde hij echter niet. Het afgelopen halfjaar speelde hij op huurbasis bij Kayserispor uit Turkije. "Vitesse is natuurlijk altijd mijn club gebleven", reageert Tighadouini op de Vitesse-website. "Ik heb hier al bijna tien seizoenen gevoetbald. Ik kom nu met meer bagage en ervaring terug. Als voetballer ben ik verder dan toen ik naar NAC Breda vertrok. Ik kijk er naar uit om weer voor Vitesse te spelen. Dit is voor mij op dit moment de perfecte stap."

Technisch directeur Mo Allach is blij met de afgeronde transfer. "Dit was wederom een buitenkans die ons op de vleugels kwalitatief meer mogelijkheden biedt. Het is daarbij natuurlijk ook een goed teken dat er, net als Ricky van Wolfswinkel, een echte Vitessenaar terugkeert."