Update: PSV verliest strijd om Chelsea-deal definitief van Watford

Update: PSV verliest strijd om Chelsea-deal definitief van Watford

30-08-2016 20:34
28

De kans is levensgroot dat PSV achter het net vist bij Robert Kenedy. De twintigjarige Braziliaan van Chelsea, die naar Eindhoven kon, kiest voor een transfer binnen Engeland.

Watford gaat aan de haal met Kenedy, meldt Sky Sports. De Londenaren huren hem tot het einde van het seizoen van Chelsea, dat een verblijf in de Premier League prefereert boven een tijdelijke transfer naar PSV. Op Stamford Bridge had de hoofdrolspeler geen uitzicht op speelminuten.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, kan daardoor een streep zetten door de komst van Kenedy. De linkspoot was in beeld om de linkerkant van de ploeg van trainer Phillip Cocu te versterken. Kenedy is van nature een aanvaller, maar is ook inzetbaar als linkervleugelverdediger. Heel overtuigd van een huurdeal was Brands maandagavond overigens al niet.

Bij Watford is hij de opvolger van een Nederlander: Nathan Aké. De 21-jarige jeugdinternational speelde vorig seizoen met succes op huurbasis op Vicarage Road, maar Chelsea haalde hem terug en stalde hem deze zomer bij Bournemouth.

Update 20.34: PSV kan de komst van Robert Kenedy definitief vergeten. Chelsea stalt de Braziliaan voor één seizoen bij Watford, melden beide clubs dinsdagavond via de officiële kanalen. Kenedy speelde afgelopen seizoen twintig wedstrijden voor Chelsea.