Afgeschreven United-routinier geeft niet op: 'Ik geloof in deze droom'

Afgeschreven United-routinier geeft niet op: 'Ik geloof in deze droom'

30-08-2016 22:25

Bastian Schweinsteiger legt zich niet neer bij zijn huidige situatie bij Manchester United. De Duitser lijkt afgeschreven door de roemruchte Engelse club, maar is vastberaden om te slagen.

Manager José Mourinho heeft Schweinsteiger laten weten dat hij dit seizoen niet hoeft te rekenen op veel speeltijd, maar desondanks blijft de middenvelder positief en ambitieus. "Het is mijn droom om te spelen voor Manchester United en de club helpen om haar dromen te verwezenlijken", vertelt hij op een persconferentie.

"Er zijn gesprekken geweest. Ik heb met José Mourinho gesproken en er zijn geen problemen tussen ons. Hij heeft mij mijn situatie voorgelegd. Ik weet wat United wil, maar ook wat ik wil. De interactie tussen beide partijen is erg respectvol. Dat is belangrijk voor me. Het is duidelijk dat ik mijn loopbaan niet zal beëindigen. De transferperiode nadert zijn einde en ik wil nog altijd voor United spelen. Ik geloof in deze droom, als ik de kans krijg. Ik geloof in mijn kwaliteiten en wil de club helpen."