Veldwijk noemt Nederlandse opties: 'PEC Zwolle is inmiddels voorzien'

Veldwijk noemt Nederlandse opties: 'PEC Zwolle is inmiddels voorzien'

30-08-2016 22:38
12

Lars Veldwijk bevestigt dat een terugkeer naar de Eredivisie serieus tot de mogelijkheden behoort. Voor de aanvaller breken er spannende uren aan, want de tijd dringt.

Veldwijk is eigendom van Nottingham Forest en heeft bij die club een nog één jaar doorlopend contract. Beide partijen zijn echter in gesprek om de verbintenis te laten ontbinden, want ook dit seizoen lijkt de spits niet op speeltijd te hoeven rekenen. Als dat achter de rug is, hoopt Veldwijk terug te keren in Nederland. ADO Den Haag, Excelsior en FC Utrecht zijn geïnteresseerd.

"Ik verwacht daar (contractontbinding, red.) snel duidelijk over en als het lukt, dan is een terugkeer naar de Eredivisie absoluut een optie", vertelt Veldwijk aan FOX Sports. "Bij FC Utrecht en ADO Den Haag ben ik in beeld mits Sébastien Haller of Mike Havenaar nog een transfer gaat maken. En bij mijn oude club Excelsior ben ik ook welkom. PEC Zwolle is inmiddels voorzien."

Ook een nieuw buitenlands avontuur behoort tot de mogelijkheden voor de 25-jarige spits. "Verder spelen er nog wat dingen in onder meer België, Turkije en Griekenland. De tijd dringt, maar ik heb goede hoop dat het nog goed gaat komen."