Overmars zwakt argument alweer af: 'Of dat nou nu of in de winter is…'

Overmars zwakt argument alweer af: 'Of dat nou nu of in de winter is…'

30-08-2016 22:53
52

Marc Overmars is iets minder stellig dat er deze transferperiode nog middenvelders bij Ajax vertrekken. Dat insinueerde de directeur spelerszaken afgelopen weekend, maar daar komt hij nu deels op terug.

In gesprek met Ajax TV verklaart Overmars waarom hij toch voor Hakim Ziyech is gegaan. Daarbij komt hij opnieuw op het argument uit dat er mogelijk spelers vertrekken. "Ik denk toch dat er in de groep en op het middenveld misschien wat gaat gebeuren. Ik verwacht ook, of dat nou nu of in de winter is, dat er spelers vertrekken. Dat willen we voor zijn."

Dat is echter niet het enige argument geweest om zaken met FC Twente te doen. "We willen ook altijd kwaliteitsverbetering zien te krijgen in het elftal. Dus als we beter kunnen krijgen, probeer je die te halen. De concurrentie is enorm, maar dat is topvoetbal. De beste zal spelen", aldus Overmars.

"We hebben hele vervelende weken achter de rug. Rostov was een megaklap, maar het zijn meerdere dingen die meespelen. En dan kom je tot deze conclusie", vervolgt de directeur, die geen twijfels over de kwaliteiten van Ziyech heeft. "Ik denk dat hij al drie jaar lang laat zien dat hij op een goed niveau steeds beter wordt en beslissend is. Dus het is geen eendagsvlieg en er zit nog steeds veel rek in. Wat dat betreft hebben we hoge verwachtingen."