Update: PSV maakt huurtransfer van overbodige Maher officieel

Update: PSV maakt huurtransfer van overbodige Maher officieel

31-08-2016 17:58
92

Adam Maher vervolgt zijn loopbaan verrassend in Turkije. Osmanlispor, dat uitkomt in de Süper Lig, huurt de middenvelder onder voorbehoud van een medische keuring tot het einde van het seizoen van PSV.

Met dat nieuws komt De Telegraaf. Woensdag, op deadlineday, worden de laatste puntjes op de i gezet. Maher wordt voor één jaar verhuurd door PSV, dat geen optie tot koop zou hebben toegestaan. De 23-jarige hoofdrolspeler is al in hoofdstad Ankara met zijn zaakwaarnemer Sigi Lens.

Met Osmanlispor gaat Maher dit seizoen de Europa League in. De club, die in 2013 werd opgericht als uitvloeisel van Ankaraspor, eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plaats in de Süper Lig.

Osmanlispor was niet de enige gegadigde voor Maher. Het Italiaanse AS Roma en Swansea City uit Wales meldden zich volgens De Telegraaf op het allerlaatste moment voor de middenvelder, die toen echter al was afgereisd naar Turkije. Maher slaagde er de afgelopen drie jaar niet in een basisplaats af te dwingen bij PSV.

Update 17.58: Adam Maher speelt de rest van het seizoen bij het Turkse Osmanlispor. PSV meldt woensdag, zes uur voor het verstrijken van de transferdeadline, dat de middenvelder voor één jaar wordt verhuurd. De Eindhovense club maakt geen melding van een optie tot koop.