'PSV blokkeert last minute-deals van basisklanten: duo blijft in Eindhoven'

'PSV blokkeert last minute-deals van basisklanten: duo blijft in Eindhoven'

31-08-2016 08:02
36

PSV gaat niet meer meewerken aan een transfer van Jetro Willems en Luciano Narsingh, meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren zijn niet van plan om het duo te laten gaan, zo vlak voor het sluiten van de transferwindow.

De reden daarachter is simpel. PSV gaat last minute-deals blokkeren, omdat het anders geen tijd meer heeft om waardige vervangers voor de twee genoemde spelers te halen. Zowel Willems als Narsingh heeft bij PSV een aflopend contract. Het beleid bij PSV luidt dat spelers met een contract dat nog een jaar doorloopt moeten vertrekken of moeten bijtekenen. Florian Jozefzoon en Simon Poulsen mogen wel weg; de deur staat wagenwijd open. Concrete aanbiedingen lagen er dinsdag nog niet.

Wedden

Meer odds

Het lijkt daarom een logisch gevolg van deze situatie dat Willems en Narsingh een nieuwe verbintenis signeren. Onder meer Zakaria Bakkali weigerde dat in het verleden. Hij werd vervolgens verbannen naar Jong PSV, waar hij zelfs geen wedstrijden meer mocht spelen. Zakaria Labyad kwam in een soortgelijke situatie terecht, voordat hij naar Sporting Portugal vertrok.