'Veel belangstelling voor voormalig PSV-target': 'Mourinho was onder de indruk'

'Veel belangstelling voor voormalig PSV-target': 'Mourinho was onder de indruk'

31-08-2016 08:24
6

Voormalig PSV-target Bruma lijkt op de valreep toch nog een transfer te kunnen maken. De 21-jarige vleugelspeler van Galatasaray staat in de belangstelling van West Bromwich Albion én Manchester United, meldt althans The Daily Star.

Volgens de Britse boulevardkrant heeft WBA een bod van zeventien miljoen euro uitgebracht op Bruma, maar Galatasaray denkt aan een bedrag van bijna twintig miljoen. De interesse van The Baggies in de Portugees kan slecht nieuws betekenen voor José Mourinho, die tijdens een oefenduel van Manchester United met de club uit Istanbul onder de inruk raakte.

Wedden

Meer odds

"Mourinho feliciteerde mij met mijn prestatie en zei dat hij onder de indruk was van mij", laat Bruma, geboren in Guinee-Bissau, weten. "Hij beloofde mij van dichtbij in de gaten te gaan houden en stelde dat ik snel voor Portugal zou kunnen spelen. Het was natuurlijk geweldig om dat van Mourinho te horen. Hij houdt in de gaten hoe ik het dit seizoen ga doen."

Overigens zou ook Red Bull Leipzig zich hebben gemeld voor Bruma, die vorig seizoen op huurbasis voor Real Sociedad speelde. De Bundesliga-club heeft een bod van vijftien miljoen neergelegd bij Galatasaray, meldt het Turkse Aksam.