Italiaanse topclub klopte inderdaad aan voor Maher: Perspectief was beperkter

Italiaanse topclub klopte inderdaad aan voor Maher: "Perspectief was beperkter"

31-08-2016 11:45
6

De tijdelijke overstap van Adam Maher naar het Turkse Osmanlispor wordt spoedig afgerond. Dit bevestigt diens zaakwaarnemer Sigi Lens woensdagochtend tegenover het Eindhovens Dagblad.

Volgens Lens ondergaat zijn cliënt woensdag een medische keuring bij de Turkse club, alvorens de tijdelijke overgang definitief rond is. De middenvelder, die bij het druk bezette PSV-middenveld dit seizoen overbodig wordt geacht door trainer Phillip Cocu, kan het komende seizoen zodoende weer aan spelen toekomen in de Turkse Süper Lig. Lens bevestigde tegenover de regionale krant bovendien dat AS Roma in de race was om Maher dit seizoen op huurbasis over te nemen.

Maar volgens de belangenbehartiger kwamen de Italianen te laat voor Maher. Bovendien was de kans op veel speelminuten in Rome minder groot dan in Turkije. "Het perspectief voor Adam was daar beperkter", aldus Lens over de interesse van de Italiaanse grootmacht. De verwachting is dat Maher woensdagmiddag definitief gepresenteerd wordt als nieuwe aanwinst van Osmanlispor.