'Heerenveen wéér woedend op Willem II na absurde eis vanuit Tilburg'

'Heerenveen wéér woedend op Willem II na absurde eis vanuit Tilburg'

31-08-2016 14:22
50

Willem II heeft zich voor de zoveelste keer de woede van sc Heerenveen op de hals gehaald. Wederom is Jordens Peters het lijdende voorwerp. Ondertussen is het in Friesland afwachten wat er met Sam Larsson gebeurt.

Al de hele zomer tonen de Friezen interesse in de verdediger, maar komen beide partijen er niet uit. Met een ultieme poging heeft Heerenveen getracht Peters alsnog naar het Abe Lenstra Stadion te halen. Willem II wil meewerken, mits Joost van Aken de omgekeerde weg bewandelt, meldt De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Dat is Heerenveen helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. Zij vinden de eisen vanuit Tilburg zeer onredelijk. Bovendien is Van Aken ook nog eens basisspeler bij de ploeg van trainer Jurgen Streppel.

Eerder zorgde Willem II voor woede in Friesland door eerder gedane toezeggingen over de hoogte van de transfersom weer in te trekken. Alles wijst er nu op dat Peters in ieder geval komend half jaar in Tilburg speelt.

Larsson

De kans bestaat dat Heerenveen de komende uren Larsson kwijtraakt. Hij ontbreekt woensdagmiddag bij een oefenduel van Heerenveen. Volgens Omrop Fryslân omdat hij met een eventuele transfer bezig mag zijn. Echter speelt erop het moment niets concreets.