Bel Hassani maakt droomtransfer binnen Eredivisie: 'Ga het echt missen'

Bel Hassani maakt droomtransfer binnen Eredivisie: 'Ga het echt missen'

31-08-2016 17:55
4

Iliass Bel Hassani verkast voor vijf jaar naar AZ. De spelmaker wordt overgenomen van Heracles Almelo, zo laten beide clubs via de officiële kanalen weten. Bel Hassani is als vanzelfsprekend in een jubelstemming.

"Ik ben superblij met deze transfer, maar zal Heracles Almelo echt missen", vertelt hij op de clubsite van de Heraclieden. "Ik heb daar een goede en mooie tijd gehad en volop de kans gekregen om als voetballer beter te worden. Ik zal de club blijven volgen en dank iedereen bij Heracles, zowel medespelers, staf, bestuur, medewerkers en supporters."

Wedden

Meer odds

Bel Hassani speelde sinds 2013 bij Heracles, dat hem destijds overnam van Sparta Rotterdam. "We betreuren enerzijds het vertrek van Bel Hassani, maar anderzijds gunnen wij hem deze stap in zijn carrière", vult Nico-Jan Hoogma, de algemeen directeur van Heracles, aan. "Voorts toont het wederom aan dat spelers via ons een groei in hun ontwikkeling kunnen doormaken."

Ook AZ is erg blij. Directeur voetbalzaken Max Huiberts: "Iliass is een creatieve, technisch vaardige middenvelder die zich de afgelopen seizoenen heeft opgewerkt tot een van de smaakmakers van de Eredivisie. We volgden Iliass al geruime tijd en nu hadden we de mogelijkheid om hem te halen. Met de kwaliteiten en creativiteit die Iliass meebrengt, is hij een goede aanvulling voor ons middenveld."