Update: Swansea en hekkensluiter bevestigen huurdeal rond Emnes

Update: Swansea en hekkensluiter bevestigen huurdeal rond Emnes

31-08-2016 23:45
4

Marvin Emnes vervolgt zijn loopbaan op het tweede niveau in Engeland. Blackburn Rovers, de hekkensluiter van het Championship, huurt de aanvaller van Swansea City.

Dat weet VoetbalPrimeur. Blackburn gaat Emnes tot en met januari huren van Swansea. In Wales had de 28-jarige aanvaller geen uitzicht op speelminuten, waardoor hij al een tijdje om zich heen keek. Swansea weigerde echter medewerking te verlenen aan een snelle transfer.

Op de slotdag van de zomerse transferperiode komt het er alsnog van. Blackburn geeft hem de komende zes maanden onderdak. Bij The Rovers, die jarenlang in de Premier League speelden, moet Emnes voor de doelpunten zorgen. Na vijf speelronden in het Championship staat de club troosteloos onderaan, met één punt en vier gescoorde doelpunten.

Met de stap naar Blackburn is Emnes toe aan zijn derde club in Engeland. Eerder speelde hij voor Middlesbrough en dus Swansea City. In Nederland stond de aanvaller onder contract bij Sparta Rotterdam.

Update 23.45: Marvin Emnes kan de deur bij Swansea City voorlopig achter zich sluiten. Zoals VoetbalPrimeur al meldde, huurt Blackburn Rovers hem tot 15 januari 2016 van de Premier League-club uit Wales.