'90 miljoen voor Higuain is véél logischer dan 110 miljoen voor Pogba'

'90 miljoen voor Higuain is véél logischer dan 110 miljoen voor Pogba'

04-09-2016 23:44
9

Paul Pogba en Gonzalo Higuain maakten deze zomer de grootste transfers. Respectievelijk Manchester United en Juventus telden 110 en 90 miljoen euro neer voor de middenvelder en spits. Hernan Crespo kijkt ervan op.

De oud-international van Argentinië vindt immers dat Higuain (28) het geld méér waard is dan Pogba (23). "De bedragen verrassen me niet", vertelt Crespo aan La Nacion. "Niets is gratis, zeker niet in de voetbalwereld. Als Juventus zoveel heeft betaald voor Higuain, is hij het geld blijkbaar waard."

"Mijn mening is dat het logischer is om 90 miljoen te betalen voor een spits die 36 doelpunten maakt in één seizoen", vervolgt Crespo. "Het is véél logischer dan dat Manchester United 110 miljoen euro betaalt voor Pogba. Ik zeg dat met alle respect voor de Fransman. Hij is een geweldige middenvelder."

Higuain brak afgelopen seizoen het all-time topscorersrecord in Italië door 36 keer te scoren voor Napoli in 35 wedstrijden. Pogba heeft een aantal indrukwekkende seizoenen achter de rug bij kampioen Juventus.