Onrust in België: Hopelijk een belletje doen rinkelen bij sommige spelers

Onrust in België: "Hopelijk een belletje doen rinkelen bij sommige spelers"

05-09-2016 19:15
2

Het is onrustig in België, na de kansloze 2-0 nederlaag van de Rode Duivels in een oefenwedstrijd tegen Spanje. Bondsvoorzitter François De Keersmaecker probeert de boel te sussen.

De Belgen nemen het dinsdagavond op tegen Cyprus. Duidelijk is dat het dan in ieder geval beter moet, oordeelt De Keersmaecker. Na de nederlaag tegen Spanje werden de Belgische internationals en de nieuwe bondscoach Roberto Martinez op een striemend fluitconcert getrakteerd.

"Men kan zeggen en schrijven wat men wil, uiteindelijk zijn het enkel de resultaten die tellen. Daar moeten we niet flauw over doen", vertelt De Keersmaecker aan VTM. "Mits een goede prestatie en een goed resultaat ben ik ervan overtuigd dat we de supporters terug achter ons gaan krijgen."

"Ons doel is kwalificatie voor het WK in Rusland en daar een goede prestatie af te leveren. We zijn begonnen met een valse start, maar ik hoop dat de wedstrijd tegen Spanje bij sommige spelers een belletje heeft doen rinkelen dat het beter moet. Ik reken ook op onze nieuwe coach Roberto Martinez en onze staf om dat goed over te brengen."