Eredivisie-transfer niet uitgesloten voor Babel: 'Misschien meetrainen bij Ajax'

Eredivisie-transfer niet uitgesloten voor Babel: 'Misschien meetrainen bij Ajax'

08-09-2016 17:34
20

De zaakwaarnemer van Ryan Babel sluit niet uit dat zijn cliënt terugkeert in de Eredivisie. Babel (29) is sinds deze week transfervrij, omdat hij zijn contract bij Al Ain (Verenigde Arabische Emiraten) liet ontbinden. 

De vraag is nu: waar gaat de oud-speler van Ajax, Liverpool en Hoffenheim zijn loopbaan voort? Wellicht kan Babel de komende weken en maanden in ieder geval al bij zijn oude liefde uit Amsterdam meetrainen, oppert Winnie Haatrecht. "Misschien kan hij daar, of eventueel met het tweede, weer meetrainen."

Een club uit de Eredivisie is zeker niet uitgesloten, vervolgt de spelersmakelaar. "In welk segment? Het segment clubs waar hij lekker kan spelen. Hij komt in ieder geval terug naar Nederland. Het ligt een beetje aan de vliegtickets die beschikbaar zijn. Misschien is hij dit weekend alweer hier."

Babel verlaat het Midden-Oosten 'met de pest in zijn lijf'. "Hij is teleurgesteld. Vooral in de houding van de mensen daar. De manier waarop ze daar met je omgaan, is anders dan we gewend zijn. Om het netjes te zeggen."

Lees ook: Contract Babel per direct verscheurd: 'Afspraken zijn niet nagekomen'