Het klopt dat we geïnformeerd hebben naar Henk Veerman en Robert Mühren

"Het klopt dat we geïnformeerd hebben naar Henk Veerman en Robert Mühren"

08-09-2016 20:30
4

Henk Veerman en Robert Mühren hadden deze zomer de kans om een transfer naar FC Volendam te maken. De spitsen van respectievelijk sc Heerenveen en AZ bedankten echter voor die overstap.

"Het klopt dat we geïnformeerd hebben naar Henk Veerman en Robert Mühren", zegt trainer Robert Molenaar van de Volendamse club in Voetbal International. "Niet alleen omdat zij echte Volendammers zijn, maar omdat zij kwaliteit kunnen leveren en aangaven te willen vertrekken bij hun eigen club."

Volendam kreeg echter afwijzingen van de twee spitsen, die uiteindelijk helemaal geen transfer maakten deze zomer. "Zij hebben de kwaliteit voor de Eredivisie en ik snap dan ook dat ze nog niet terug naar de Jupiler League wilden", zegt Molenaar. "Zij hebben recht op hun eigen ambities. Misschien lukt het in de toekomst, al zitten wij niet te wachten op spelers die hier komen uitballen. Wij hebben ambitie."

Volendam maakt een goede competitiestart door en staat na vijf wedstrijden met tien punten op de vierde plek in de Jupiler League, achter Jong Ajax, VVV-Venlo en koploper Jong PSV.