Toptalent Nouri snakt naar Ajax-hoofdmacht: 'Ik slaap zelfs slecht'

Toptalent Nouri snakt naar Ajax-hoofdmacht: 'Ik slaap zelfs slecht'

12-09-2016 23:09
39

Tegen Achilles '29 bewees Abdelhak Nouri maar weer eens waarom hij binnen Ajax wordt gezien als een van de grootste talenten. De middenvelder wacht echter nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht.

Nouri was een van de smaakmakers in de met 7-1 gewonnen competitiewedstrijd, maar is dat eigenlijk al het hele seizoen. De Amsterdamse fans kunnen niet wachten om het talent aan het werk te zien bij het eerste. Nouri zelf eigenlijk ook niet. "Natuurlijk vraag ik me af wanneer het gaat gebeuren. De laatste tijd slaap ik slecht, omdat ik zo graag mijn droom wil waarmaken", vertelt de middenvelder aan FOX Sports.

Wedden

Meer odds

"Ik heb alle vertrouwen in mezelf, ik weet dat als ik de kans ga krijgen, ik die ga benutten. Daar ben ik van overtuigd en mijn familie ook. Voor mij is het op dit moment even afwachten en ik hoop dat Ajax 1 ondertussen goed gaat draaien en punten blijft pakken. Die eerste keer meedoen wil je zo graag. Dan zit ik op de tribune bij de thuiswedstrijden en wil je heel graag spelen. Ik ben al elf, twaalf jaar bij de club en het is echt een droom."