Gehavende Pröpper: Toen stond ik er nog buiten, dat is ongelofelijk

Gehavende Pröpper: "Toen stond ik er nog buiten, dat is ongelofelijk"

14-09-2016 00:10
7

Davy Pröpper denkt dat het winnende doelpunt dat Atlético Madrid dinsdagavond op slag van rust maakte in Eindhoven, niet had mogen tellen. Saúl schoot raak op het moment dat de PSV-middenvelder met een hoofdwond op de grond lag. 

Het bloed gutste uit het hoofd van Pröpper. "Ik heb het doelpunt niet gezien. Ik lag op de grond. Ik heb nog steeds geen idee hoe hij erin ging. Of hij moet fluiten? Volgens mij is dat wel de regel bij een hoofdwond. Het was duidelijk dat het niet niks was. Dat had hij mogen affluiten", verklaarde de Oranje-international na afloop van de nederlaag - inmiddels met een flinke hechting in zijn hoofd - tegenover Voetbal International.

Wedden

Meer odds

Pikant: op het moment dat PSV even later een penalty kreeg, stond Pröpper buiten de lijnen. Eigenlijk had hij de strafschop moeten nemen. "Toen stond ik er nog buiten, dat is ongelofelijk. Ik had een beetje bloed op mijn shirt, dan mag je er niet meer in. Er zat echt maar een heel klein beetje op..." Andrés Guardado nam de taak van Pröpper over - en miste.