Mourinho lijkt te balen van Europa League: Kleinere kans op Premier League-titel

Mourinho lijkt te balen van Europa League: "Kleinere kans op Premier League-titel"

15-09-2016 09:44
12

José Mourinho denkt dat de deelname van Manchester United aan de Europa League de kansen op het winnen van de Premier League zal verkleinen. De manager lijkt niet helemaal gelukkig met het verplichte nummer van zijn club in de Europa League.

"Het is moeilijker om de Premier League te winnen als je moet spelen in de Europa League", zegt Mourinho. "Het zou beter zijn geweest als we de privilege hadden gekregen om op maandag te spelen na een wedstrijd op donderdag. Maar dat is niet het geval. Sterker, ons cadeautje is dat we vóór een Europa League-wedstrijd op maandag tegen Liverpool moeten spelen. Dus we spelen maandag tegen Liverpool, donderdag tegen Fenerbahçe en zondag tegen Chelsea. We weten dat we uit die hoek geen steun hoeven te verwachten."

Mourinho lijkt donderdag tegen Feyenoord al met een B-team aan te gaan treden om zijn spelers voor de Premier League te sparen. "We gaan er geen drama over maken", zegt Mourinho over het drukke programma. "Dit is een goede reden om een goed resultaat tegen Feyenoord te halen, want als je tijdens de laatste wedstrijd in december nog punten nodig hebt levert dat een moeilijkere situatie op", aldus de Portugees.