Bericht over dreigend ontslag De Boer: '1,5 miljoen, vervanger op het oog'

Bericht over dreigend ontslag De Boer: '1,5 miljoen, vervanger op het oog'

16-09-2016 07:50
37

Frank de Boer heeft de zoveelste tegenvaller moeten incasseren in zijn nog prille loopbaan bij Internazionale. In de Europa League was het nietige Hapoel Beer Sheva met 0-2 te sterk in San Siro. Volgens de boulevardpers dreigt zijn ontslag. De Italiaanse kranten halen hard uit.

'Inter, schaamt u zich niet?', kopt La Gazzetta dello Sport de ochtend na het debacle. Corriere dello Sport doet vrolijk mee: 'De Boer is vernederd door Israëliërs.' Tuttosport maakt het nog iets erger: 'De Boer is diep gezonken.' De commentaren in de kranten zijn dan ook vernietigend, maar daar stopt het niet bij.

Dreigend ontslag
Het geruchtenmedium Calciomercato meldt namelijk dat De Boer mogelijk snel op straat staat. Als hij zondag van Juventus verliest, wil Inter hem al vervangen. De Italiaanse club heeft al contact gezocht met Fabio Capello, die het stokje van De Boer kan overnemen, zo meldt het boulevardmedium.

De Boer pakte pas één zege in vier wedstrijden. Vorige week werd het op het nippertje 2-1 tegen Pescara. Zijn positie lijkt onhoudbaar na een nieuwe nederlaag in de Europa League. Voor 'slechts' 1,5 miljoen euro kan Inter het contract van De Boer naar verluidt ontbinden. In de Italiaanse media wordt dit als een 'koopje' beschouwd. Het ontslag van De Boer dreigt en daarvoor ontvang je nu 21 keer je inzet!