'Drama: Real Madrid-fan viert winnende treffer Morata en overlijdt'

16-09-2016 10:16
9

Een Real Madrid-fan is tijdens het Champions League-duel met Sporting Portugal overleden. Hij vierde de bevrijdende 2-1 van Alvaro Morata in een bar en werd getroffen door een hartaanval.

De Spaanse website Costa Comunicaciones maakt melding van het drama. Volgens een getuige stond de Real-supporter op uit zijn stoel om de goal te vieren, en stortte daarna in. Er is geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat gebeurde tevergeefs.

Real Madrid speelde woensdag in eigen huis tegen Sporting, en leek tegen een zeperd aan te lopen. Bruno Cesar had de Portugezen vlak na rust op voorsprong gezet. In de laatste twee minuten liet de titelverdediger het tij keren.

Cristiano Ronaldo schoot in de 89e minuut een vrije trap binnen. Een minuut later kopte Morata de winnende voor Real Madrid tegen de touwen. In de poulefase treft De Koninklijke ook Borussia Dortmund en Legia Warschau.