Update: Zinchenko 'langer dan gehoopt' aan de kant door knieklachten

Update: Zinchenko 'langer dan gehoopt' aan de kant door knieklachten

18-09-2016 17:59
11

Oleksandr Zinchenko lijkt ook tegen Feyenoord niet zijn debuut voor PSV te kunnen maken. De huurling van Manchester City trainde vrijdag nog niet volledig mee bij de Eindhovenaren.

Zinchenko kwam aan het einde van de transferperiode over van Manchester City, maar moest de wedstrijden tegen NEC en Atlético Madrid vanwege zijn fysieke gesteldheid nog aan zich voorbij laten gaan. Ook de Eredivisie-topper tegen Feyenoord van komende zondag lijkt te vroeg te komen voor de aanvaller.

Zinchenko deed volgens het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf vrijdag nog niet mee tijdens de afsluitende partijvorm en ging eerder naar binnen. Ook Daniel Schwaab heeft de training niet afgemaakt. Schwaab trainde al apart van de groep met de fysiotherapeut. De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord wordt zondag om 14.30 uur in Eindhoven gespeeld. PSV heeft na vijf duels dertien punten, Feyenoord is koploper met vijftien punten.

Update 17.35 uur 18/09: Trainer Phillip Cocu laat in gesprek met het Eindhovens Dagblad weten dat het herstel van Zinchenko 'langer duurt dan gehoopt'. De huurling van Manchester City heeft aan zijn knie binnenbandklachten en staat voorlopig nog aan de kant.