Wuytens krijgt kippenvel: Ik hoorde pas in de ambulance dat ik had gescoord

Wuytens krijgt kippenvel: "Ik hoorde pas in de ambulance dat ik had gescoord"

16-09-2016 14:09
4

Amper twaalf uur na het enorme schrikmoment tegen Dundalk meldde Stijn Wuytens zich vrijdag weer op het trainingscomplex van AZ. Het ging verrassend goed met de middenvelder die donderdagavond nog bewusteloos op het veld lag in de Europa League.

"Ik hoorde pas in de ambulance dat ik had gescoord. Rob (Tamminga, fysiotherapeut, red) zei dat. Hij is een grapjas dus ik wilde een bevestiging. Toen liet hij me dat zien via live scores op de app", zegt Wuytens in gesprek met NH. Nadat hij bewusteloos op de grond lag na een botsing was er grote paniek op het veld. De Belg kreeg dat vrijdagochtend pas mee. "Het zag er eng uit. De reacties van iedereen geeft kippenvel. Het is mooi om te zien dat iedereen meeleeft op dat moment."

De klachten van Wuytens lijken mee te vallen. "Het ging beter en beter en heb goed geslapen. Ik voelde me heel erg fris", aldus de middenvelder. "Het is even afwachten wat de scans zeggen en de dokter. We zullen zien. Ik heb er uiteindelijk maar één hechting aan over gehouden. Het valt dus mee."