Vilhena juichte zo door FIFA-potje: Ik was Barça en mijn broertje Real Madrid

Vilhena juichte zo door FIFA-potje: "Ik was Barça en mijn broertje Real Madrid"

16-09-2016 14:43
11

Tonny Vilhena beseft nog niet helemaal dat hij donderdag de matchwinner was in De Kuip. De middenvelder bezorgde Feyenoord in de 79e minuut drie punten in de Europa League door tegen Manchester United de 1-0 aan te tekenen.

"Het was een mooi moment. Ik heb veel reacties gekregen van vrienden en familie. Maar die van mijn moeder was het mooiste. 'Je hebt goed gespeeld. Ik ben hartstikke blij', zei ze", aldus Vilhena in gesprek met de NOS.

Vilhena deed bij het juichen zijn hand voor zijn gezicht. "Ik was maandag met mijn broertje en een vriend FIFA aan het spelen op de Playstation. Ik was Barcelona en mijn broertje was Real Madrid. Toen scoorde ik en toen deed ik mijn hand voor mijn gezicht. En toen zeiden zij: 'als je donderdag scoort tegen Manchester United moet je dat doen'. Als je dan daadwerkelijk scoort, doe je dat."

De 21-jarige linkspoot is vooral aan het nagenieten van het treffen met United. "Het zijn toch grote jongens die daar spelen. Ik zit nog met de wedstrijd in mijn hoofd. De adrenaline is er nog." Zondag wacht echter weer de topper tegen PSV. "Dat is weer een belangrijke wedstrijd voor ons. Maar ik ga zo eerst slapen. Daarna komt het besef wel van wat er allemaal is gebeurd."