Limbombe duikt eindelijk op: 'Of ik een aanpassingsperiode nodig had?'

Limbombe duikt eindelijk op: 'Of ik een aanpassingsperiode nodig had?'

18-09-2016 22:42
1

Anthony Limbombe kreeg tegen Eupen zijn eerste basisplaats bij Club Brugge en zag zijn club met 3-2 winnen. Op de clubwebsite blikte de oud-NEC-aanvaller dan ook tevreden terug.

Limbombe verruilde NEC afgelopen zomer voor een avontuur bij Brugge, maar moest lang wachten op zijn eerste basisplaats. "Deze overwinning was belangrijk voor het vertrouwen. We wisten dat een voetballend Eupen geen makkelijke prooi zou zijn, dus is het mooi dat we ons recht hebben kunnen houden en de achterstand konden ombuigen", blikt hij terug op de wedstrijd.

"Over mezelf ben ik vrij tevreden, maar er zijn nog een paar slordigheden die eruit moeten", gaat de jonge Belg kritisch verder. "Hopelijk zijn de coaches ook tevreden. Ik ben alvast blij dat ik vandaag de kans kreeg te starten nadat ik op training goed werk leverde. Of ik een aanpassingsperiode nodig had? De trainingsintensiteit is hier toch anders, de trainers vragen ook andere dingen van mij in mijn rol, veel meer taken, zowel aanvallend als verdedigend. Hopelijk blijf ik nu stappen maken."