Raiola 'opgewonden' door Nederlands supertalent: Hij zit goed bij Arsenal

Raiola 'opgewonden' door Nederlands supertalent: "Hij zit goed bij Arsenal"

20-09-2016 10:32
29

Mino Raiola heeft torenhoge verwachtingen van Donyell Malen. Het zeventienjarige talent maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Arsenal, waar hij indruk maakt in de jeugdopleiding.

Malen was afgelopen seizoen goed voor veertien doelpunten in dertig wedstrijden voor Arsenal onder 18 en de beloften van de Londense club. Dat schept verwachtingen bij Raiola, zijn zaakwaarnemer. Hij maakt de vergelijking met AC Milan-jonkie Gianluigi Donnarumma (17) en Moise Kean, toptalent van Juventus.

"Donnarumma is zeventien jaar oud, maar zit al bij de nationale ploeg van Italië. Dat wordt een grote. Kean doet het goed bij Juventus, maar de speler van wie ik het meest opgewonden raak is Malen", vertelt Raiola aan The Daily Mail. "Hij zit al bij een goede club in de Premier League."

Raiola heeft een hoge pet op van Malen. "Hij is een erg getalenteerde, jonge speler uit Nederland met heel veel mogelijkheden. Hij zit goed bij Arsenal, waar hij te maken heeft met een geweldige manager (Arsène Wenger, red.). Ik denk dat hij een revelatie kan worden", besluit hij.