Dit was de ochtend: zes wijzigingen Feyenoord, hartprobleem Van Aanholt

Dit was de ochtend: zes wijzigingen Feyenoord, hartprobleem Van Aanholt

20-09-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Van Aanholt kampt met hartproblemen
Patrick van Aanholt kwam zondag om medische redenen op het laatste moment niet in actie tijdens Tottenham Hotspur - Sunderland. Dat laat manager David Moyes dinsdagochtend weten. Volgens de oefenmeester zijn er problemen ontdekt op scans van het hart van de verdediger. (The Times)

Wedden

Meer odds

“Ik vrees dat Ajax en Ziyech geen gelukkig huwelijk wordt”
Dries Boussouta heeft weinig vertrouwen in de combinatie Hakim Ziyech-Ajax. De oud-international is van mening dat Nemanja Gudelj gepasseerd moet worden om Ziyech op zijn favoriete positie op het middenveld te laten spelen. (Algemeen Dagblad)

Van Praag kritisch op rvc, Van Basten en Advocaat
Michael van Praag heeft maandagavond de raad van commissarissen van de KNVB met de grond gelijkgemaakt. Ook Dick Advocaat en Marco van Basten moeten het ontgelden. De voorzitter voelt zich in de steek gelaten door de rvc en is niet te spreken over de handelwijze van Dick Advocaat en Marco van Basten. (RTL Late Night)

Van Gaal wilde Zlatan al naar United halen
Louis van Gaal had in zijn tijd bij Manchester United al interesse in Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse topspits kon vorig jaar al overstappen naar Old Trafford, maar dat was volgens de Zweed nog niet het juiste moment(The Sun)

Van Bronckhorst wijzigt elftal op zes posities
Na een succesvolle week met drie overwinningen speelt Feyenoord donderdag voor de KNVB Beker tegen FC Oss. Er wordt verwacht dat trainer Giovanni van Bronkchorst zes wisselspelers de kans geeft om zich te bewijzen. (Algemeen Dagblad)