Ruzie met Guardiola duurt voort: 'Voelt zich gelijk de koning na een paar zeges'

Ruzie met Guardiola duurt voort: 'Voelt zich gelijk de koning na een paar zeges'

20-09-2016 18:06
8

De storm rondom Yaya Touré is nog niet gaan liggen. Zijn markante zaakwaarnemer Dimitri Seluk heeft in een interview met Sky Sports opnieuw hard uitgehaald naar Manchester City-manager Pep Guardiola.

"Guardiola wint een paar wedstrijden en denkt dat hij de koning is. Ik kan zeggen wat ik wil, hij kan me niet tegenhouden", begint Seluk naar aanleiding van het commentaar van Guardiola. Die vond dat Seluk zijn excuses moest maken aan City voor zijn commentaar in de media naar aanleiding van het feit dat Touré niet werd geselecteerd voor de Champions League. "Ik zal mijn excuses aan Guardiola maken als hij sorry zegt tegen Manuel Pellegrini voor wat hij hem heeft aangedaan."

"Hij signeerde vorig seizoen een nieuw contract en werd naar de uitgang geduwd door Guardiola, die zo nodig manager moest worden. Pellegrini was een gentleman. Guardiola moet ook zijn excuses aanbieden aan Joe Hart. Het is niet juist om naar Engeland te komen en dan een paar Engelsen de deur te wijzen", aldus Seluk. Guardiola ziet het ook niet zitten in Touré. "Hij wil een nieuwe toekomst voor Yaya en Hart. Zij zullen niet de laatsten zijn."