Roma-verdediger zeer gewild in Engeland: 'Weet zeker dat ze hem nog volgen'

Roma-verdediger zeer gewild in Engeland: 'Weet zeker dat ze hem nog volgen'

20-09-2016 20:52

Kostas Manolas mocht zich de voorbije transferperiode in de belangstelling verheugen van Manchester City, Chelsea en Manchester United. Dat claimt de zaakwaarnemer van de 25-jarige Griekse verdediger.

AS Roma had er echter weinig baat bij om Manolas te verkopen, aangezien een groot deel van de transfersom dan naar zijn vorige club Olympiakos was gegaan. Bij de overstap van de mandekker in 2014 werd afgesproken dat een flink percentage voor de Grieken zou zijn als hij voor 1 september 2016 de deur in het Stadio Olimpico weer achter zich dicht trok.

Wedden

Meer odds

Zaakwaarnemer Ioannis Evangelopoulos sluit niet uit dat Manolas hoe dan ook nog lang voor Roma speelt. "Het is mogelijk dat Kostas een nieuw contract tekent, we zullen zien wat de club te zeggen heeft", zegt de belangenbehartiger tegen ESPN FC. De Grieks international heeft momenteel een verbintenis tot medio 2019 in de Italiaanse hoofdstad.

Evangelopoulos houdt ook het vuurtje wat betreft een transfer evenwel warm. "Er was sterke belangstelling van topclubs als Manchester City, Chelsea en Manchester United. Ik weet zeker dat die clubs hem nog steeds volgen."